MENIU

O casă de pariuri face din casele jucătorilor lui Liverpool, ţintele tâlharilor

Foto: metro.co.uk

"Care va fi următorul jucător al lui Liverpool a cărui locuinţă va fi spartă?", era pariul pe care Paddy Power l-a propus clienţilor, dar sub presiunea opiniei publice a trebuit să-l anuleze.

Casa irlandeză de pariuri Paddy Power a declanşat un scandal în Liverpool, după ce a scos pe piaţă o oferă de pariuri mai puţin obişnuită, şi anume "casa căruia dintre jucătorii lui Rafa Benitez va fi următoarea ţintă a hoţilor?".

Ideea are la bază o serie de spargeri de locuinţe petrecute după iunie 2006, cărora le-au căzut victimă Steven Gerrard, Jamie Carragher, Pepe Reina, Daniel Agger şi foştii "cormorani" Robbie Keane, Jerzy Dudek şi Peter Crouch, iar pariul avea ca dată limită de producere a jafului 31 decembrie 2010. Atât jucătorii cât şi o parte a fanilor s-au scandalizat la aflarea veştii şi au sesizat poliţia din Merseyside, în cele din urmă Paddy Power fiind obligată să anuleze pariul.

Cei mai predispuşi la jaf, cu cote de 12/1 erau, în viziunea bookmakerilor, Fernando Torres, Jamie Carragher, Lucas Leiva şi Steven Gerrard, logodnica acestuia din urmă trecând prin mari spaime şi în decembrie 2007, când a fost ameninţată cu arma de patru invivizi ce au furat mai multe bunuri din luxoasa locuinţă, în timp ce fotbalistul juca în Liga Campionilor, la Marsilia.