MENIU

O avocată din Timişoara a fost bătută de romi

Foto: agenda.ro
Un grup de romi au atacat o avocată din Timişoara

O avocată din Timişoara a fost bătută, fără milă, luni noaptea de un grup de romi. Femeia reprezintă interesele unei familii de pensionari într-un litigiu privind un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil.

Avocata a demonstrat în instanţă că actul de vânzare nu s-a consumat şi că vecinii romi care revendică imobilul nu au plătit niciun ban pentru casă. Supăraţi că le strică planurile, romii s-au gândit să-i dea o lecţie.

La ieşirea din casa clientului, în timp ce aştepta maşina soţului ei, a fost atacată de cinci romi care au lovit-o cu pumnii şi cu picioarele. Avocata afirmă că aceştia s-au oprit doar când prin zonă au trecut mai multe maşini deodată.

Soţul ei a găsit-o cu tricoul plin de sânge şi a dus-o  la urgenţă. Femeia avea câteva vânătăi la nivelul feţei şi pe gât. Avocata este acum în afara oricărui pericol.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că este posibil ca întreg conflictul să fi pornit de la faptul că avocata ar fi numit-o pe una dintre femeile rome "ţigancă împuţită". Aceasta s-ar fi enervat şi a ripostat. Rudele acesteia spun însă că nimeni nu a atacat-o pe avocată.

Femeia este hotărâtă să obţină un certificat medico-legal şi să depună plângere împotriva romilor.

Mai multe articole despre:
Timişoara romi avocată atacată