MENIU

O austriacă pretinde că JFK este tatăl fiului ei

Foto: truthdig.com

Preşedintele american John F. Kennedy ar fi avut un copil cu o adolescentă, femeia scoţând la iveală doar acum relaţia cu acesta.

Tony Bohler, acum pensionar, a crescut fără să ştie adevărata identitate a tatălui său. JFK, pe atunci ofiţer de marină, ar fi avut o idilă cu mama acestuia, Lisa Lanett, într-un motel din Arizona, într-o perioadă în care acesta se recupera după o rană de război.

Lisa Lanett pretinde că a avut o relaţie de doi ani cu tânărul ofiţer, care a devenit apoi cel mai iubit preşedinte American, înainte ca acesta să se căsătorească.

Tony, acum în vârstă de 63 de ani, locuieşte în California şi a declarat că nu a înţeles nicodată de ce nu seamănă cu tatăl său oficial, de origine mexicană.

Lisa, acum în vârstă de 87 de ani, a fugit din Austria ocupată de nazişti în 1939 şi s-a stabilit în Phoenix, Arizona, unde l-a cunoscut pe viitorul preşedinte. Tânărul John F. Kennedy s-a cazat atunci la motelul deţinut de familia ei.

Lisa a mărturisit că s-a îndrăgostit nebuneşte de  JFK. "Am fost la Miami şi la New York şi am petrecut un week-end în Cuba. În primăvara lui 1945, mi-am dat seama că sunt însărcinată. I-am spus lui John iar el a spus să ne căsătorim. Dar pentru mine căsătoria nu era de conceput în acel moment.”

Lisa Lanett spune că din această relaţie s-a născut fiul său, Tony.

Astăzi, femeia spune că JFK a continuat să o viziteze, chiar şi după ce a devenit un om politic de succes. "El a plătit costurile şcolii militare pe care fiul nostru a urmat-o la Peekshill".

Până acum, nu au fost realizate teste DNA sau de compatibilitate pentru a dovedi că fiul Lisei este fratele fiicei recunoscute a lui JFK, Caroline, acum în vârstă de 51 de ani.

Mai multe articole despre:
copil JFK fiu relaţie