MENIU

NVIDIA 3D Vision, susţinută de industria jocurilor la CES

Foto: NVIDIA

NVIDIA Corporation anunţă că principalii dezvoltatorii de aplicaţii, producători de ecrane, producători de echipamente şi integratori de sisteme şi-au manifestat, în cadrul târgului CES 2009, suportul pentru soluţia NVIDIA 3D Vision dezvoltată pentru GeForce, prima soluţie 3D stereo de înaltă definiţie pentru acasă.

3D Vision este o soluţie formată dintr-o pereche de ochelari stereoscopici wireless, un emiţător de mare putere IR şi o aplicaţie software avansată care transformă în mod automat sute de jocuri pentru PC în experienţe 3D totale.

Bazată pe unităţile de procesare vizuală NVIDIA GeForce, prima alegere a jucătorilor din întreaga lume, 3D Vision este cea mai avansată soluţie stereoscopică 3D pentru utilizatori formată din:

Ochelari stereoscopici activi wireles - Spre deosebire de ochelarii pasivi, ochelarii NVIDIA sunt concepuţi să furnizeze o rezoluţie dublă pentru fiecare ochi şi unghiuri de vizualizare extrem de generoase. Având un design asemănător ochelarilor de soare moderni, 3D Vision oferă o alternativă mult mai comodă pentru ochelarii 3D tradiţionali. De asemenea, ochelarii permit o libertate de mişcare mare şi până la 7 metri de vizualizare 3D wireless.

Emiţător IR de mare putere, USB - Transmite datele direct către ochelarii stereoscopici la o distanţă de până la 7 metri şi dispune de o funcţie de optimizare 3D în timp real.

Flexibiliate în afişare - Funcţionează cu orice monitor LCD de 120 Hz şi reproduce imaginile stereoscopice la o claritate avansată

Compatibilitate extinsă cu o diversitate mare de jocuri - Aplicaţia software avansată NVIDIA converteşte automat efectele de vizualizare pentru mai mult de 300 de jocuri în formatul 3D, fără a necesita patch-uri speciale. În plus, cu ajutorul programului “The Way It’s meant to Be Played” NVIDIA asigură compatibilitatea jocurilor viitoare cu tehnologia 3D Vision.

Utilizare îndelungată la o singură încărcare - O singură încărcare cu ajutorul unui cablu USB standard asigură peste 40 de ore de joc stereoscopic 3D. Datorită unui circuit inteligent integrat, ochelarii se opresc automat din funcţionare dupa 10 minute de inactivitate, prentru a conserva autonomia bateriei.

Compatibilitate cu fotografiile şi filmele 3D stereo - Include o aplicaţie de vizualizare 3D care le permite utilizatorilor să captureze secvenţe din joc pe care, după aceea, le pot vizualiza în formatul 3D Vision. De asemenea, aplicaţia permite descărcarea şi vizualizarea conţinutului stereoscopic provenit dintr-o varietate mare de surse şi galerii foto online. 

Soluţia 3D Vision pentru GeForce este disponibilă începând de astăzi în Statele Unite ale Americii.  Data de lansare in Europa va fi comunicată în cel mai scurt timp. 

Mai multe articole despre:
ochelari Nvidia 3d