MENIU

Nori ciudaţi deasupra României

Foto: RTV
Cititorii REALITATEA.NET au surprins în imagini un nor încercuit de un inel, care pare să se desprindă din cer.

Un fenomen ciudat a fost fotografiat de mai mulţi cititori REALITATEA.NET deasupra judeţului Constanţa. Imagini asemănătoare au fost fotografiate şi în judeţul Dâmboviţa. Cititorii REALITATEA.NET au surprins în imagini un nor încercuit de un inel, care pare să se desprindă din cer.

Fenomenul a apărut în comuna Dragomireşti din judeţul Dâmboviţa. Imaginile au fost publicate de un ziar local. Iulian din Agnita a filmat ciudatul fenomen în drum spre Medgidia în dreptul localităţii Feteşti, pe Autostrada Soarelui. Norii păreau că s-au strâns toţi într-un loc, iar Eugen din Bucureşti a fotografiat acest fenomen.

Un fenomen asemănător a fost filmat şi la Moscova, iar imaginile au apărut pe youtube.

Specialiştii români au spus că este vorba despre o formaţiune noroasă, rară. Astfel de nori se formează - de regulă - înaintea furtunilor puternice de vară şi sunt un semn al cantităţi mari de vapori de apă care se adună în atmosferă.

Dacă şi dumneavoastră sunteţi martorul unui eveniment ieşit din comun, puteţi suna la numărul cu tarif normal 021.94.09, puteţi trimite imagini pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe portalul REALITATEA.NET, la secţiunea martor ocular. Cele mai bune imagini vor fi premiate lunar.