MENIU

Noi detalii despre accidentul de tir, în urma căruia au murit cinci persoane

Accidentul în care au murit antrenorul lotului naţional de juniori la tenis de masă şi o familie din Craiova a fost provocat de un şofer căruia îi fusese suspendat permisul cu câteva ore înainte, pentru că depăşise pe linie continuă. Ancheta a dovedit că nici nu respectase timpii de odihnă.

Şoferul care a provocat accidentul de luni din judeţul Olt, pe DN 65, în urma căruia cinci persoane şi-au pierdut viaţa, între care o familie cu doi copii şi antrenorul lotului naţional de juniori la tenis de masă, Mihai Bobocică, avea permisul de conducere suspendat, potrivit IPJ, scrie Mediafax.ro.

„Vă pot confirma că respectivul conducător auto avea permisul de conducere suspendat. Îi fusese suspendat în aceeaşi zi, pentru depăşirea nepermisă. I s-a dat dovada de circulaţie”, a declarat, miercuri, presei comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

De asemenea, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier (ISCTR), viteza înregistrată de autotren în momentul accidentului era de 88 de kilometri pe oră, limita în zonă fiind de 70 de kilometri pe oră.

Mai multe articole despre:
null