MENIU

Niculae prooroceşte: vine noua minune a dinamoviştilor

Noul prooroc din vestiarul lui Dinamo

Marius Niculae, eroul dinamoviştilor în partida cu Sturm Graz, este gata pentru primăvara europeană şi a anunţat, vineri, că urmează o nouă minune alb-roşie.

Dinamo a rămas singura echipă românească ale cărei speranţe la primăvara Europa League sunt încă în picioare. După o calificare miraculoasă mulţumită efortului de grup de la Liberec, câinii au fost la un pas de a-şi dezamăgi din nou suporterii, însă reuşitele lui Marius Niculae păstrează speranţe pentru Dinamo până la meciul de la Atena, ultimul din grupe.

Într-un interviu acordat, vineri, Gazetei Sporturilor, Niculae prooroceşte: după \"minunea de la Liberec\" urmează \"minunea de la Atena\".

\"Sunt bucuros, dar nu am realizat nimic deocamdată. Trebuie să câştigăm cu Panathinaikos. Cred că urmează minunea de la Atena. Trebuie să avem încredere în noi şi să mergem acolo să jucăm fotbal. Avem nevoie şi de puţin noroc, dar nu e imposibil să trecem de grupă. Galata a bătut acolo, de ce nu am face-o şi noi?\" anunţă atacantul revenit în teren la sfârşitul lunii noiembrie, după trei luni de pauză datorate unei accidentări.

Mai multe articole despre:
Dinamo Marius Niculae