MENIU

Nicu Covaci şi Ovidiu Lipan Ţăndărică au participat la un marş moto

Foto: agenda.ro
Motocicliştii i-au avertizat pe şoferi să fie atenţi la motociclete

Motoare de mare putere, două vedete şi un mesaj puternic: există şi motocilişti în trafic. Conduşi de Nicu Covaci şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, de la Phoenix, zeci de motociclişti au defilat duminică prin Bucureşti, într-o campanie de sensibilizare a şoferilor faţă de colegii de trafic pe două roţi.

Parada motoarelor a pornit din faţa parcului Herăstrău. Nicu Covaci şi Ovidiu Lipan Ţăndărică au condus grupul până la Piaţa Constituţiei. N-a fost întâmplător, pentru că cei doi mari muzicieni sunt împătimiţi ai cailor putere pe două roţi.

Artistul Nicu Covaci a declarat; "motocicliştii sunt oameni cu şira spinării, cu simţul responsabilităţii, ei ştiu ce riscă, dar îşi asumă riscul  de aceea îmi plac. Eu sunt motociclist de zeci de ani şi stiu ce înseamnă a fi motociclist".

Ovidiu Lipan Ţăndărică a preferat să participe la marş pe cele patru roţi ale unui ATV.
Îmbrăcaţi în piele, zgomotoşi şi bărboşi, motocicliştii au reuşit să-şi facă un discipol şi la categoria grupa mică. Unul dintre copiii care au asistat la marşul auto s-a declarat mai mult decât încântat de idee şi le-a cerut părinţilor să-i cumpere o motocicletă.

După marş, motocicliştii s-au pozat în faţa Palatului Parlamentului, după care au plecat, conform tradiţiei, la terasă.