MENIU

Nicole Kidman are o viaţă sexuală ciudată şi "periculoasă"

Foto: allmoviephoto.com

Actriţa australiană Nicole Kidman a făcut dezvăluiri senzaţionale privind viaţa sa sexuală: romantism, obsesii sau fetişuri sexuale care de care mai ciudate.

Cunoscută la Hollywood drept o persoană extrem de discretă, în special în timpul mariajului cu Tom Cruise, Nicole Kidman a vorbit deschis despre preferinţele sexuale. Într-un interviu GQ, actriţa a mărturisit că îi place să experimenteze ceva nou în relaţia de cuplu şi că are o grămadă de fetişuri, care de care mai ciudate.

"Am trecut de la obsesii la sentimente fireşti pentru un om căsătorit. Dacă mariajul anterior era unul cuminte, viaţa alături de Keith Urban este periculoasă" din cauza lucrurilor bizare pe care le fac în dormitor, a povestit Kidman, în vârstă de 42 de ani.

Întrebată despre mariajul cu Tom Cruise, actriţa australiană a subliniat că acest lucru a propulsat-o în lumea bună a Hollywood-ului."Am devenit celebră de foarte tânără, datorită succesului pe care îl avea Tom. Cu toate acestea, agenţii mei m-au sfătuit să nu mă căsătoresc. Erau siguri că-mi va distruge cariera". 

Deşi gurile rele s-au grăbit să comenteze motivele despărţirii celor doi, Tom Cruise şi Nicole Kidman au preferat să păstreze tăcerea. "Vreau să respect acea relaţie şi nimic nu m-ar putea face să vorbesc despre motivele care ne-au determinat să divorţăm", a subliniat Nicole Kidman.  

Mai multe articole despre:
Tom Cruise Nicole Kidman Keith Urban sex