MENIU

Nicolae Grigorescu este noul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor

Foto: sport365.ro

Nicolae Grigorescu este noul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor până la finalul acestui sezon, a anunţat joi preşedintele FRF, Mircea Sandu, după şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Deş anunţul preşedintelui FRF a fost destul de clar, Nicolae Grigorescu a declarat ulterior, după conferinţa de presă de la Casa Fotbalului, că va asigura doar interimatul acestei funcţii şi că nu-şi doreşte să fie preşedinte al CCA.

Gheorghe Constantin, fostul preşedinte al CCA, şi-a depus miercuri demisia din funcţie, după ce a fost arestat pentru luare de mită, împreună cu patronul formaţiei Cornel Penescu şi alţi apropiaţi ai celui din urmă.

Fostrul preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a fost reţinut luni, alături de patronul clubului FC Argeş, Cornel Penescu, şi de alte două persoane, după care au primit şi mandate de arestare pentru 29 de zile. Penescu este acuzat de procurorii DNA că le-ar fi dat arbitrilor Aurelian Bogaciu, Marcel Savaniu şi Tiberiu Lajos 54.000 de euro şi 290.000 de lei, potrivit avocatului său, Radu Nistor. Gheorghe Constantin este acuzat de procurorii DNA de luare de mită.