MENIU

NewsIn - Vlad Munteanu: "Conducerea lui Dinamo greşeşte atunci când critică public jocul echipei"

Foto: www.onlinesport.ro

Mijlocaşul Arminiei Bielefeld, Vlad Munteanu, a declarat, vineri, că oficialii lui Dinamo creează o presiune inutilă asupra propriei echipe şi apreciază că astfel de practici au ca efect demoralizarea jucătoriilor liderului Ligii I.

"Nu sunt de acord ca fotbaliştii lui Dinamo să fie criticaţi prin presă pentru că au făcut două meciuri mai puţin reuşite. Oricărei echipe cu pretenţii i se poate întâmpla să prindă o zi mai slabă. Cred că ar fi mai înţelept dacă oficialii ar rezolva problemele în vestiar. Astfel, şi jucătorii s-ar simţi datori să răsplătească serviciile făcute de finanţatori", a afirmat fostul mijlocaş dinamovist.

Munteanu a mai spus că oficialii roş-albilor trebuie să îi susţină în continuare pe elevii antrenaţi de Mircea Redinic: "Conducerea lui Dinamo greşeste atunci când critică public jocul echipei. Consider că cei care îmbracă acum tricoul alb-roşu, dar şi antrenorul Mircea Rednic, ar trebui să fie lăsaţi în pace cel puţin până la vară. Abia apoi, în funcţie de rezultate, să fie luate decizii radicale".

Liderul Ligii I, Dinamo, a debutat în acest retur cu o victorie pe teren propriu în faţa formaţiei Pandurii, scor 3-0, pentru ca apoi să înregistreze două remize, cu Gaz Metan şi Otopeni, echipe care se află în subsolul clasamentului.
Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Mircea Rednic Vlad Munteanu