MENIU

NewsIn - Victor Piţurcă: Contractul de reziliere primit de la FRF nu e valabil pentru mine

Foto: NewsIn

Fostul selecţioner al echipei naţionale Victor Piţurcă a declarat, marţi, în exclusivitate agenţiei NewsIn, că nu a semnat contractul de reziliere primit de la FRF deoarece, după părerea sa, acesta nu este valabil.

"Nu s-a întâmplat nimic, contractul de reziliere primit de la FRF nu e valabil pentru mine. În rest, nu vreau să mai spun nimic pentru că nu mai discut cu presa", a precizat Piţurcă.

În replică, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a afirmat că i-a trimis încă de săptămâna trecută contractul de reziliere lui Piţurcă pentru a-l semna, dar nu a primit până acum niciun răspuns. "Nu am primit contractul înapoi semnat. I-am trimis actele de săptămâna trecută şi mai aştept să mă sune să-mi spună dacă e ceva în neregulă".

Victor Piţurcă a fost demis de la echipa naţională de Comitetul Executiv, ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate în preliminariile CM 2010. Iniţial, FRF i-a propus să-şi reziliere contractul, scadent la finalul anului, în schimbul a 250.000 de euro, însă acesta a refuzat. După şedinţa CEx de pe 16 aprilie, s-a decis ca suma să fie mărită la 300.000 de euro, iar Piţurcă îşi dăduse acordul verbal.

Lupescu: Voi propune Comitetului Executiv ca Răzvan Lucescu să fie noul selecţioner

Mai multe articole despre:
Răzvan Lucescu Ionuţ Lupescu