MENIU

NewsIn: Prunea, pus sub acuzare pentru trafic de influenţă

Prunea ar fi primit de la Cornel Penescu 12.000 de dolari pentru a interveni pe lângă membrii mai multor comisii din cadrul FRF, potrivit cotidianului Curierul Zilei
Foto: NewsIn

Cazul Mita in fotbal avansează către vârful Federaţiei Romane de Fotbal. Florin Prunea ar fi cel mai nou invinuit in cazul Penescu.

Potrivit NewIn care citează surse judiciare, Florin Prunea, director al departamentului de Relaţii Internaţionale al Federaţiei Române de Fotbal, ar fi fost pus sub acuzare pentru trafic de influenţă.

Prunea ar fi primit de la Cornel Penescu 12.000 de dolari pentru a interveni pe lângă membrii mai multor comisii din cadrul FRF ca patronul FC Argeş să scape de anumite sancţiuni, potrivit ziariştilor cotidianului argeşean Curierul Zilei. Oficialul FRF a catalogat articolul apărut în presa locală drept unul mincinos.
"Minciuni ordinare, nu am discutat în cele 9 ore pe care le-am petrecut acolo nici măcar o secundă despre un asemenea subiect", a spus Prunea ca reacţie la articolul publicat de cotidianul argeşean.

Prunea neagă şi informaţiile potrivit cărora împotriva sa ar fi început urmărirea penală pentru trafic de influenţă şi luare de mită. "La fel, aceleaşi minciuni ordinare, menite să-mi strice imaginea şi din câte se pare comandate", acuză Prunea.    

Florin Prunea s-a prezentat joi la sediul DNA Piteşti unde a fost audiat timp de nouă ore. "M-au chemat să dau declaraţii legate de regulamentul de fotbal", a spus Prunea la ieşirea de la DNA. Prunea a dezminţit atunci şi zvonurile potrivt cărora ar fi avut loc o confruntare cu patronul FC Argeş, Cornel Penescu.