MENIU

NewsIn - Porumboiu: Nu mă mai gândesc la retragere

Foto: NewsIn

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, astăzi, agenţiei NewsIn, că momentan nu se mai gândeşte la retragerea din fruntea grupării moldovene şi a adăugat că o decizie în acest sens o va lua după meciul din ultima etapă cu Universitatea Craiova.

"Mă bucur mai mult că a plouat, dar sunt fericit şi pentru victoria echipei. Îi felicit pe jucători, însă victoria cu Rapid nu are nicio valoare dacă nu batem la Craiova. Acum nu mă mai gândesc la retragere, voi lua o decizie după meciul din Bănie. Vreau să fie linişte la echipă, să pregătim foarte bine meciul cu Universitatea. Suntem aproape de a ne îndeplini obiectivul. Dacă vom juca la fel cum am făcut-o cu Rapid, nu ar trebui să avem emoţii la Craiova", a spus Porumboiu.

În urmă cu o săptămână, după înfrângerea categorică de la Buzău, scor 1-4, Adrian Porumboiu a fost extrem de dezamăgit de jocul echipei şi a declarat că se va retrage din vară de la conducerea clubului.

FC Vaslui s-a impus sâmbătă, scor 1-0, pe teren propriu, în faţa grupării Rapid Bucureşti, graţie reuşitei fostului rapidist Lucian Burdujan. La finalul jocului, antrenorul echipei moldovene, Cristi Dulca, a declarat că îi dedică victoria cu Rapid patronului Adrian Porumboiu şi speră că prin acest rezultat acesta să revină asupra deciziei de a se retrage de la echipă la finalul sezonului.
Mai multe articole despre:
retragere FC Vaslui Adrian Porumboiu