MENIU

NewsIn - Liga a II-a: Gheorghe Mulţescu a demisionat de la Progresul

Foto: NewsIn

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a declarat, miercuri, agenţiei NewsIn, că a demisionat de la cârma echipei Progresul Bucureşti, fiind nemulţumit de condiţiile în care trebuie să lucreze la clubul bancar.

"Am întrerupt colaborarea cu Progresul, dar de fapt nici nu prea mai aveam cu cine să colaborez, pentru că de câteva zile nu am mai vorbit cu nicunul dintre conducători. Nu mai aveam ce să fac. Jucătorii nu mai vroiau să iasă la antrenamente, eu ce să fac? Să mă antrenez pe mine? Asta e situaţia", a declarat Gheorghe Mulţescu, care a adăugat: "Nu ştiu cine e de vină pentru situaţia creată şi nu vreau să mă bag în astfel de probleme. Pentru asta trebuie să vorbiţi cu Tohăneanu, cu Dodu, Iacov. Ei ştiu ce au făcut acolo între ei".

Tehnicianul a mai spus că era la curent cu faptul că formaţia bucureşteană nu a depus actele pentru licenţă şi crede că oficialii clubului nu vor găsi banii pentru a plăti datoriile, astfel încât vor ajunge să nu fie programaţi în campionat şi vor trebui să se retragă.

Gheorghe Mulţescu a fost numit în funcţie la data de 4 martie, înainte de etapa a 19-a din Seria I a Ligii a II-a, iar de atunci antrenorul a înregistrat cu formaţia bucureşteană un singur rezultat de egalitate, cu FC Snagov, scor 2-2, şi trei înfrângeri, cu Delta Tulcea, Cetate Suceava şi Ceahlăul Piatra Neamţ, toate încheiate cu scorul de 0-2.

Mulţescu a preluat echipa când aceasta se afla pe locul 2 în clasament, la 5 puncte de liderul Ceahlăul Piatra Neamţ, iar în momentul de faţă bancarii ocupă poziţia a 4-a, la 14 puncte faţă de moldoveni.
Mai multe articole despre:
demisie Liga a II-a Progresul Gheorghe Mulţescu