MENIU

NewsIn - Florin Prunea a suspendat plângerea pe care a făcut-o împotriva lui Gigi Becali

Foto: NewsIn

Directorul departamentului Relaţii Internaţionale al FRF, Florin Prunea, a declarat, vineri, agenţiei NewsIn, că a suspendat plângerea făcută împotriva lui Gigi Becali, după ce finanţatorul din Ghencea declarase în urmă cu aproximativ o lună că fostul intenaţional influenţează delegările arbitrilor.

"Nu am retras acea plângere, ci am suspendat-o până când domnul Becali îşi va rezolva problemele. Aşa este şi normal, pentru că numai de asta nu avea dânsul nevoie acum. Suspendarea aceasta este valabilă două săptămâni, atunci când Comisia de Disciplină va hotâră dacă se prelungeşte sau nu", a spus Florin Prunea.

Gigi Becali declarase luna trecută că "Prunea pune anumiţi arbitri la meciurile lui Dinamo, după care îi sună pe aceştia şi le spune să aibă grijă ce fac la meci".

Florin Prunea a mai avut un conflict cu patronul grupării din Ghencea la începutul lunii septembrie a anului 2008. Atunci, la data de 3 septembrie, Gigi Becali a fost sancţionat cu suspendare pentru 5 luni şi cu penalitate sportivă de 10.000 de lei, pentru declaraţii calomnioase în mass-media la adresa lui Florin Prunea. Becali l-a numit pe Prunea "cel mai mare hoţ din FRF".

Latifundiarul a depus apel la acea decizie, dar Comisia de Apel l-a respins ca nefondat şi a decis ca Gigi Becali să rămână cu supendarea de 5 luni dictată iniţial de Comisia de Disciplină, care mai hotărâse ca patronul steliştilor să plătească o penalitate sportivă de 10.000 de lei.