MENIU

Nessie, monstrul din Loch Ness, a fost găsit pe Google Earth - VEZI IMAGINI

FOTO: Nazareanu@deviantart.com
FOTO: REALITATEA.NET
FOTO: REALITATEA.NET

Un internaut susţine că a descoperit o imagine, pe Google Earth, care ar putea demonstra că monstrul din Loch Ness este adevărat.

Jason Cooke a declarat pentru cotidianul The Sun că figura de la suprafaţa apei, lungă de peste 20 de metri, ar fi de fapt celebrul monstru din Loch Ness.

Fanii creaturii din Loch Ness, Nessie cum mai este numită, spun că ar fi vorba de fapt de un pleziozaur, o reptilă antică care a apărut la începutul perioadei jurasice şi care ar fi dispărut în urmă cu 65 de milioane de ani, împreună cu restul dinozaurilor.

Un cercetător din cadrul proiectului Loch Ness, Adrian Shine, a considerat imaginile ca fiind interesante şi a spus că vor fi studiate îndeaproape.

Oamenii de ştiinţă din întreaga lume sunt de părere că este vorba doar de un mit şi că presupusele localizări ale creaturii nu sunt decât confuzii sau reflectă dorinţa oamenilor de a vedea ceva.

Imaginea poate fi identificată în Google Earth la coodonatele 57°12'52.13 latitudine Nord şi 4°34'14.16 longitudine vest.

Mai multe articole despre:
internet Google Earth Loch Ness