MENIU

Negocieri eşuate pentru vânzarea Rapidului. Copos vrea în continuare să scape de club

Copos e obligat să scoată în continuare bani din buzunar, pentru fotbal

Afaceristul german Lutz Stache refuză să mai cumpere gruparea de lângă Podul Grant, iar rapidisti.ro susţine că lui George Copos i s-a făcut rău şi a mers la spital, după aflarea veştii. Copos spune că vrea în continuare să îi cedeze clubul lui Stache şi că nu ştia că acesta se va crampona de diferendul dintre el şi Fathi Taher.

Încă o încercare eşuată a lui George Copos de a vinde Rapidul. Omul de afaceri german Lutz Stache l-a anunţat pe patronul din Giuleşti că renunţă să cumpere gruparea alb-vişinie, iar Gazeta Sporturilor susţine că lui Copos i s-a făcut rău după ce a primit vestea şi a mers la spital, pentru investigaţii medicale.

Anunţul oficial al căderii tranzacţiei a fost făcut de preşedintele Consiliului de Administraţie al Rapidului, Ion Taban: \"După modul cum a reacţionat la întâlnirea de marţi, cred că domnul Stache nu a vrut niciodată să cumpere clubul. Ne-a prezentat două motive ce ţin de viaţa lui privată, le consider puerile, refuz să cred că din cauza asta nu ia clubul. A venit, s-a pozat cu fanii, cu fularul, a zis că iubeşte această echipă şi a ajuns să fie mai cunoscut în România, decât în Germania. Din punctul nostru de vedere, vă asigur că am făcut tot ce ne stătea în putinţă. Domnul Copos a vrut şi vrea  să vândă pentru că singur nu mai poate ţine echipa, dar partea germană nu a mai vrut să cumpere\", a spus Taban.

Copos vrea în continuare să vândă

Acţionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a declarat, miercuri, la GSP TV, că vrea în continuare să vândă clubul şi susţine că omul de afaceri Luz Stache nu vrea să semneze actele de preluare din cauza unor probleme de care nu s-a mai legat până în prezent.

\"Lucrurile sunt clare. Decizia mea este luată, vreau să finalizez contractul, dar problema nu este la mine. L-am rugat să semnăm contractul până pe 18 decembrie, pentru că trebuia să pregătim returul şi să aducem doi jucători. În plus, avem şi câţiva jucători la final de contract, Marius Constantin, Cesinha şi Buga. Un club de fotbal nu este o fabrică, trebuie să acţionezi repede. I-am pus la dispoziţie toate actele domnului Stache. Nu văd niciun obstacol, trebuie semnat acel contract. Nu îţi poţi bate joc de această înţelegere şi de viitorul clubului Rapid\", a spus Copos la GSPTV.

Referitor la faptul că Stache a expus prin intermediul unui comunicat problemele care îl împiedică să parafeze actele, Copos a replicat: \"Mie nu mi-a semnalat până acum aceste aspecte\".

Omul de afaceri german, Luz Stache, a spus că nu poate semna un contract atâta timp \"cât situaţia cu domnul Taher nu a fost clarificată\", iar aici se referă la diferendul dintre Copos şi Taher, care susţine că are de recuperat 7 milioane de euro de la Rapid. De asemenea, acesta susţine, printre altele, că nu poate semna un contract care stipulează că primeşte terenurile de antrenament doar pentru 5 ani.

Mai multe articole despre:
Rapid George Copos Ion Taban Lutz Stache