MENIU

Neagoe: Am pierdut nemeritat cu FC Vaslui

Foto: NewsIn

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, precum şi patronul Adrian Mititelu consideră că înfrângerea cu FC Vaslui a fost nemeritată şi i-au criticat pe suporteri, pe care i-au acuzat că au contribuit la victoria moldovenilor.

"Este o înfrângere nemeritată. Am avut multe ocazii, dar ei au fost cu golurile în acest meci. Echipa a jucat fotbal, dar am pierdut din cauza ratărilor. Suporterii trebuie să înţeleagă că nu trebuie să apostrofeze jucătorii de la începutul meciului şi trebuie să fie alături de echipă", a declarat Eugen Neagoe, care a reclamat neacordarea unui penalty în ultimele minute de joc.

În ciuda faptului că echipa sa ocupă locul 15, Neagoe nu ia în calcul retrogradarea: "Nici nu mă gândesc la retrogradare. Cred că putem termina turul chiar bine".

Furios că a fost înjurat tot meciul, Adrian Mititelu a răbufnit la final, dând de înţeles că vrea să plece de a echipă. "O să le îndeplinesc cererea suporterilor", a spus patronul Universităţii. "FC Vaslui a câştigat în mod nemeritat acest meci, rezultatul este unul mincinos. Am fost clar peste ei. Am ratat mult şi suntem într-o serie de ghinioane care nu se mai termină. Cred că am fi câştigat dacă jucam în deplasare", a continuat Mititelu.

Şi atacantul Florin Costea s-a declarat iritat de atmosfera creată de suporteri. "Să le fie ruşine celor care îl înjură pe domnul Mititelu. Să nu uite că dacă nu ar fi luat dânsul, s-ar fi trezit de la 8 ca să vadă meciurile. Nu putem juca în asemnea atmosferă. Mai bine să stea acasă decât să reacţioneze aşa", a spus Costea.

Universitatea Craiova a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de FC Vaslui, în etapa a 11-a a Ligii I.