MENIU

Naţionala României s-a cazat în Austria la Poertsch, la 15 kilometri de Klagenfurt

Foto: NewsIn

Naţionala de fotbal a României a ajuns luni seară în Austria şi şi-a stabilit cartierul general la hotelul Werzer din Poertsch, localitate situată la 15 kilometri de Klagenfurt, oraşul în care se va juca meciul de miercuri.

Tricolorii şi oficialii naţionalei au fost preluaţi de un autocar direct de pe pista aeroportului şi au ajuns în Klagenfurt la ora locală 18:45.

Jucătorii României vor efectua antrenamentele la baza echipei austriece de liga a patra, Welzenegg.

De partea cealaltă, austriecii sunt cazaţi la 20 de kilometri de Klagenfurt, în localitatea Velden, şi se antrenează la baza de pregătire de la St. Veit.

Din cauza condiţiilor meteo dificile, există posibilitatea ca antrenamentele oficiale ale celor două formaţii să nu se desfăşoare pe stadionul din Klagenfurt, pentru ca suprafaţa de joc să fie protejată.

Echipa naţională a României a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, în faţa Serbiei, scor 2-3, într-un meci din Grupa a 7-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010. Clasamentul grupei arată astfel: 1. Serbia 12p (5j), 2. Lituania 9p (5j), 3. Franţa 7p (4j), 4. Austria 4p (4j), 5. România 4p (4j), 6. Insulele Feroe 1p (4j).

Următoarea etapă a Grupei a 7-a se va disputa pe 1 aprilie şi programează meciurile Austria-România şi Franţa-Lituania.