MENIU

Nati Meir: Băsescu este răul cel mai mic

Foto: wordpress.com

"Singurul pe care l-aş susţine în turul doi, dacă nu mi-ar fi opozant, ar fi răul cel mai mic, respectiv Traian Băsescu", scrie Nati Meir pe blogul personal. Candidatul independent la preşedinţie mai spune că nu ar lăsa ţara pe mâna lui Mircea Geoană, "etichetat drept prostănac de însuşi preşedintele partidului din care face parte".

În urma declaraţiei lui Corneliu Vadim Tudor, conform căreia, în situaţia în care nu ar intra în turul doi al alegerilor prezidenţiale, nu ar acorda voturile sale actualului preşedinte, Nati Meir a ţinut să posteze câteva precizări pe blogul personal.

"Singurul pe care l-aş susţine în turul doi, dacă nu mi-ar fi opozant, ar fi răul cel mai mic, respectiv Traian Băsescu. În situaţia în care nu aş intra în al doilea tur al alegerilor, voturile mele îl vor susţine pe actualul preşedinte", spune Nati Meir. 

Meir mai afirmă că evoluţiile pe scena politică ale candidaţilor la funcţia de preşedinte nu reprezintă un secret pentru el.

"Nu aş lăsa ţara aceasta pe mâna unui Mircea Geoană etichetat drept "prostănac" de însuşi preşedintele partidului din care face parte, a unui Radu Duda, întrucât nu cred că mulţi români mai împărtăşesc viziuni monarhiste şi nici Crin Antonescu nu m-a convins cu programul său.
Aşteptările mi-au fost înşelate şi de medicul Sorin Oprescu, considerat de bucureşteni salvatorul oraşului atunci când l-am ales primar, iar acum constat că orasul este mai bolnav ca anul trecut", scrie Meir.

Candidatul la preşedinţie mai subliniază că sondajele CCSB evidenţiază o creştere de patru ori a popularităţii sale faţă de luna precedentă.