MENIU

Năstase: Mi se pare jenant să îl aud pe Emil Boc, comparat cu Ştefan cel Mare, vorbind despre reformă

Foto: NewsIn

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat că face parte dintre cei care consideră că acum este "prea târziu" ca PSD să iasă din Guvern, comentând că i se pare "jenant" să îl audă pe premierul Emil Boc,"comparat cu Ştefan cel Mare", vorbind despre reformă.

"Mi se pare jenant să îl aud pe Emil Boc comparat cu Ştefan cel Mare, vorbind.. (se opreşte şi rade, n.r.)... unii ar fi sugerat mai curând denumirea de Muc cel Mic... (râsete în sala şi aplauze, n.r.)... vorbind despre reforma statului. În realitate este vorba despre o acţiune politică în sprijinul campaniei electorale a lui Traian Băsescu. Oare aceasta este sarcina noastră la guvernare, să îl ajutăm pe Traian Băsescu să câştige încă un mandat?", le-a spus Adrian Năstase tinerilor din PSD prezenţi la Scoala de pregătire politică, desfăşurată în Bucureşti.

Năstase a amintit că face parte dintre cei care au considerat că nu era bine ca PSD să intre la guvernare. "Sunt între cei care consideră că acum este prea târziu să ieşim de la guvernare. Avem o dificultate care este evidentă, aceea de a prezenta acum soluţii majore alternative pentru că mulţi ne vor spune sau unii ne vor spune: dacă le ştiţi aşa de bine, de ce nu le puneţi în aplicare acum? Şi aici intrăm într-un joc care este extrem de neplăcut: avem o demagogie a acelora cu care guvernăm, care de fapt nu se gândesc la un interes pe termen mediu al României, ci la un interes imediat", a completat Năstase.