MENIU

Năstase: Băsescu m-a invitat la el acasă! Minte despre acea întâlnire

Adrian Năstase se simte din nou vânat de Băsescu

Fostul premier al României a respins acuzaţiile lansate de preşedintele Traian Băsescu la Realitatea FM conform cărora i-ar fi cerut să intervină pentru a-i rezolva problemele în justiţie.

\"Traian Băsescu a făcut unele afirmaţii mincinoase la Realitatea FM, pe care doresc să le comentez : În timpul cunoscutei şedinţe a PSD de la Hotelul Confort, Traian Băsescu m-a sunat pe mobil  să-mi spună că nu el este în spatele acţiunii împotriva mea. Eu îl acuzasem public că, prin intermediul lui Daniel Morar şi prin declaraţiile sale publice, a determinat măsurile de poliţie politică împotriva mea (autosesizarea DNA din 4 noiembrie 2005, etc). M-a invitat la el ACASă (aş fi putut să merg acolo fără să fi fost invitat de el?) pentru a se justifica şi pentru a-mi spune că el nu dă dispoziţii procurorilor. La rândul meu, i-am spus că nu-l cred şi ne-am despărţit, eu păstrându-mi şi acum părerea că instrucţiunile respective le-a transmis prin intermediari\", susţine Năstase pe blogul său.

Fostul premier insistă pe faptul că Traian Băsescu minte. \"Oricum, caracterul lui Băsescu se vede, încă o dată, din faptul că minte în legătură cu acea întâlnire şi, de asemenea, că minte în legătura cu ea ACUM, cu patru zile înainte de alegeri. Înţeleg că, disperat fiind, Băsescu fuge de orice discuţie în legătură cu mandatul lui de preşedinte şi că încearcă să introducă tot felul de subiecte parazite. Eu nu voi cădea în capcana pe care vrea să o întindă\", spune Năstase.