MENIU

Nae Manea îl copiază pe Lippi

<descriere>

Tehnicianul Rapidului aplică pentru întâlnirea cu FC Braşov învăţămintele lui Marcello Lippi, care afirma, cu cateva zile în urmă, că o echipă care se bazează pe individualităţi ajunge greu să-şi îndeplinească obiectivele.

Penultimul meci pentru Rapid în tur îi opune pe elevii lui Nicolae Manea Braşovului condus de Viorel Moldovan. Sub Tâmpa şi-au găsit adăpost mulţi foşti rapidişti de valoare, dar Nicolae Manea ştie reţeta câştigătoare: echipa funcţionează ca un tot unitar şi va învinge.

\"Jocul cu FC Braşov e foarte important pentru noi, nu aş fi mulţumit cu un punct, vrem victoria. Braşovul are o echipă foarte bună, nu ne temem de un jucător anume pentru că grupul e cel care face diferenţa. Nici la Rapid nu Ioniţă e cel mai periculos, ci întreaga echipă. Cei care au fost la Rapid şi acum sunt la Braşov vor să joace bine, să fie regretaţi de suporteri\", a anunţat Nicolae Manea.

Ideea lui Manea a fost enunţată cu doar câteva zile înainte de marele Marcello Lippi: italianul a şocat afirmând că preferă un lot unitar unei echipe cu supervedete ca Ibrahimovic sau Messi.

Mai multe articole despre:
Rapid FC Braşov Nicolae Manea Marcello Lippi