MENIU

Nae Manea este noul antrenor al Rapidului

Foto: NewsIn

După ce au reuşit să scape de Jose Peseiro, şefii din Giuleşti au surprins încă o dată: între Marian Rada şi Marius Şumudică, l-au ales antrenor principal pe...Nicolae Manea!

Adus cu surle şi trâmbiţe în vară, Jose Peseiro a dezamăgit conducerea Rapidului.

Suspendat pentru o săptămână după eliminarea din Cupa UEFA, portughezul a rămas în funcţie în primul rând datorită sumei mari din clauza de reziliere a contractului.

"Pe locul şapte puteam fi şi fără Peseiro", şi-au spus oficialii rapidişti la finalul turului, când au început să caute soluţii pentru a scăpa de antrenorul plătit cu 60.000 euro pe lună. După negocieri intense, antrenorul a acceptat să plece cu o singură condiţie: să-şi primească restanţele salariale în valoare de 300.000 de euro.

Marian Rada şi Marius Şumudică, au fost cele mai vehiculate nume în pauza competiţională, dar reunirea lotului a adus surpriza la Rapid!!! Nicolae Manea a fost cel ales pentru a salva sezonul pentru alb-vişinii. Fostul jucător al Rapidului a ocupat ultima oară funcţia de antrenor principal în 1997, înainte de sosirea lui Mircea Lucescu!

Fostul antrenor al naţionalei de tineret are 31 de meciuri ca antrenor principal.

Mai multe articole despre:
Rapid Jose Peseiro Nae Manea