MENIU

Mutu: Nu ne permitem un egal cu Serbia, avem nevoie doar de victorie

Foto: NewsIn

Atacantul echipei naţionale Adrian Mutu a declarat, marţi, că tricolorii nu îşi permit să nu câştige partida cu Serbia, deoarece aceasta este vitală în lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2010.

"Trebuie să fructificăm cât mai multe ocazii, pentru că vom avea un meci greu. Dacă vom juca cum am făcut-o în meciurile cu Franţa sau Olanda, sunt sigur că îi vom bate pe sârbi. Nu ne permitem un egal, avem nevoie doar de victorie. Suntem pe locul trei şi avem un program greu, am început calificările foarte prost. Trebuie să luăm neapărat cele şase puncte din dubla cu Serbia şi Austria. Meciul cu Serbia e vital, dacă nu îl vom câştiga, nu am mai avea şanse mari la calificare", a spus Mutu, la GSP TV, adăugând că aşteaptă ca fanii să umple stadionul din Constanţa, pentru a încuraja naţionala.

Atacantul Fiorentinei susţine că sârbii au un avantaj în faţa României pentru că evoluează în campionate mult mai puternice, dar speră ca această diferenţă să nu se observe. "Au un avantaj pentru că sunt jucători lor care evoluează în competiţii puternice, dar sper să nu se vadă în teren. Toţi trebuie să ne mobilizăm şi să-i batem pentru că e nevoie mare de puncte, ca de aer. Am reuşit să demonstrăm că putem câştiga şi împotriva unor echipe mult mai dificile", a afirmat decarul naţionalei, care crede că "se va simţi lipsa lui Chivu în acest meci, cu el pe teren aveam ceva în plus".

Partida dintre România şi Serbia se va disputa la data de 28 martie, la Constanţa, de la ora 20:45.
Mai multe articole despre:
România Serbia Adrian Mutu CM 2010