MENIU

Mutu: Nu e mare lucru să batem Liverpool

Foto: www.thesun.co.uk

Adrian Mutu este sigur că Fiorentina va învinge fără probleme FC Liverpool marţi seară, în etapa a 2-a a grupei E a Ligii Campionilor.

Asul Fiorentinei spune că poate să-i ajute pe italieni să obţină victoria în meciul de pe Artemio Franchi de marţi.

"Odată, să învingi Liverpool însemna o mare victorie şi ai fi putut să faci caz de asta, dar nu şi acum. De când sunt la Florenţa, clubul a ajuns la un anumit nivel şi putem învinge orice echipă care vine pe stadionul nostru".

Mutu a fost concediat de Chelsea în 2004 din cauză că a fost depistat pozitiv cu cocaină. Mutu trebuie să plătească clubului Chelsea 14,6 milioane de lire sterline în acest an. "Eu nu pot plăti respectiva sumă. Nu este vorba despre voinţă, pur şi simplu nu sunt capabil. Sunt devastat. Mă afectează foarte mult şi pe plan personal. Cred că am plătit destul pentru o greşeală din tinereţe, care este foarte departe acum faţă de omul şi fotbalistul care sunt în prezent. Când sunt pe teren mă gândesc numai la fotbal, dar situaţia este dificilă", a afirmat Mutu.

"În Anglia nu mi-a fost uşor. Am fost tânăr şi am avut foarte multe probleme. Acum sunt un jucător mai bun, mai matur şi mult mai puternic din punct de vedere psihic. Mutu şi-a petrecut un sezon în Anglia după ce a fost transferat de la Parma în 2003 pentru 17 milioane de lire sterline.

"Sunt sigur că nu vom fi intimidaţi de Fernando Torres sau Steven Gerrard, nu e stilul nostru", a spus încrezător Mutu.

De cealaltă parte Rafa Benitez vrea neapărat o victorie a echipei sale.

"Este clar că am făcut prea multe greşeli elementare şi ne-am complicat singuri situaţia. Trebuie să mai lucrăm la apărare", a declarat Benitez.