MENIU

Mutu a plecat în Franţa cu naţionala. Ca suporter de lux

Foto: NewsIn

Atacantul Adrian Mutu a făcut deplasarea în Franţa împreună cu reprezentativa României. "Briliantul" va fi, însă, doar suporter al "tricolorilor" la meciul de sâmbătă, din preliminariile CM 2010, fiind în continuare accidentat.

Delegaţia României a plecat joi spre Paris, iar în avion s-a urcat şi atacantul Fiorentinei, cu toate că este accidentat. Totuşi, nu poate fi vorba despre o posibilă folosire a sa în partida cu Ribery&co, deoarece problemele musculare pe care le-a acuzat nu s-au ameliorat. Astfel, Mutu va fi suporterul de lux al naţionalei pregătite de Răzvan Lucescu la meciul din grupa 7 a preliminariilor CM din Africa de sud.

"Mutu merge cu echipa în Franţa, iar apoi se va întoarce acasă. Nu sunt şanse să joace nici măcar împotriva Austriei", a afirmat directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, la plecarea spre Paris.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care face parte din delegaţia naţionalei, nu este deloc încrezător în şansele echipei pregătite de Răzvan Lucescu: "Eu, de felul meu, sunt optimist, dar acum nu e deloc cazul. Au fost şi cupele europene, obositoare pentru unii dintre jucători. Dar să dea Dumnezeu să fie bine pentru noi".

Partida Franţa - România, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, se va disputa sâmbătă, de la ora 22.00, pe Stade de France.