MENIU

Mutu a luat cocaină pentru a-şi spori performanţele sexuale

Statutul de playboy i-a adus numai necazuri lui Mutu

În cartea \"Adrian Mutu, consacrarea unui fenomen\", autorul italian Matteo Morandini scrie că rătăcirea fotbalistului s-a consumat pe fondul legăturii acestuia cu Laura Andreşan.

Autorul italian Matteo Morandini a publicat cartea \"Ca nimeni altul - Adrian Mutu, consacrarea unui Fenomen\" în care sunt prezentate mai multe amănunte din viaţa internaţionalului român.

Un capitol aparte îi este dedicat subiectului legat de consumul de droguri, partea respectivă fiind intitulată \"Pulbere\". Cotidianul Libertatea a publicat un pasaj care se referă la perioada respectivă, iar Morandini scrie că Briliantul lua cocaină pentru a-şi îmbinătăţi performanţele sexuale.

\"Povestea fierbe şi mai tare în găleata zvonurilor pentru că Adrian admite consumul de cocaină, dar îl justifică - n-a fost pentru a-şi creşte prestaţiile sportive, ci mai degrabă pe cele sexuale, având în vedere legătura zbuciumată de atunci cu un star porno (n.r. - Laura Andreşan), în timpul căreia, după cum a scris un ziar britanic, el «a băut sângele ei»\", e scris în capitolul respectiv.

Mai multe articole despre:
Chelsea cocaină Adrian Mutu Laura Andreşan