MENIU

Munteanu: "După ce am păţit la Steaua, mă voi gândi de două ori înainte de accepta o ofertă"

Foto: NewsIn

Fostul internaţional român Dorinel Munteanu a declarat, marţi, că a luat vacanţă după despărţirea de Steaua şi doreşte să fie mult mai prudent în acceptarea unei oferte, după experienţa trăită în Ghencea.

"Momentan, sunt liber, nu am nicio ofertă. Mi-am luat o vacanţă prelungită, dar sper să revin în fotbal. Oricum, după tot ce s-a întâmplat în ultimul timp la Steaua, mă voi gândi de două ori înainte de a accepta o ofertă din altă parte. Nu regret că am preluat atunci Steaua, asta e viaţa, această despărţire nu m-a afectat totuşi atât de mult", a spus Munteanu.

Tehnicianul susţine că formaţia din Ghencea nu este favorită certă la câştigarea titlului, considerând că Dinamo şi CFR au cele mai mari şanse. "Eu zic că Dinamo este favorită la câştigarea titlului şi se va lupta cu CFR Cluj. Bine, mai sunt şi Steaua, Urziceni şi Timişoara, dar eu consider că Dinamo şi CFR sunt favorite clare", a mai afirmat acesta.

Despre transferul lui Mirel Rădoi la Al-Hilal, fostul antrenor al Stelei a spus: "A fost alegerea lui să joace în Arabia Saudită, şi-a dorit mult un transfer în străinătate. E un vis împlinit pentru el".

Dorinel Munteanu a fost demis de la Steaua la finalul anului 2008, după două luni de la instalare, fiind înlocuit cu Marius Lăcătuş. Cu Munteanu pe bancă, formaţia din Ghencea nu a obţinut decât o singură victorie, împotriva Unirii Urziceni, în ultima etapă a turului.
Mai multe articole despre:
Steaua Dorinel Munteanu contract