MENIU

Mulţi dintre cei prezenţi la concertul Madonnei au plecat nemulţumiţi de la concert

Foto: Realitatea TV
După ce, o săptămână, zeci de mii de români s-au bătut să prindă un bilet la concertul Madonnei, mulţi dintre ei au fost în această seară dezamăgiţi.
Mai mulţi fani, chiar dintre cei aflaţi în zona VIP s-au plâns că nu au putut vedea nimic, pentru că scena era prea jos, iar ecranele prea mici.
Mulţi fani au huiduit artista când aceasta a intrat pe scenă cu un taraf în timp ce pe ecrane erau proiectate imagini cu ţigani, inclusiv din România.

După ce, o săptămână, zeci de mii de români s-au bătut să prindă un bilet la concertul Madonnei, mulţi dintre ei au fost miercuri seară dezamăgiţi.

Departe de a fi vina divei, organizatorii vor trebui să dea explicaţii pentru un concert impecabil din punct de vedere artistic, dar cu tot soiul de probleme.

Mai mulţi fani, chiar dintre cei aflaţi în zona VIP s-au plâns că nu au putut vedea nimic, pentru că scena era prea jos, iar ecranele prea mici. Aceeaşi spectarori s-au plâns că atmosfera a fost ca la "priveghi". Dacă cineva voia să danseze era imediat aşezat pe scaun de către agenţii de pază.

Alţi fani prezenţi la show s-au plâns de calitatea sunetului, dar şi de calitatea artistică a spectacolului. Mulţi fani au huiduit artista când aceasta a intrat pe scenă cu un taraf în timp ce pe ecrane erau proiectate imagini cu ţigani, inclusiv din România.

Mai mulţi telespectatori s-au plâns de faptul că era foarte mult praf. Ne-au trimis şi imagini, în care se vede cum oamenii din public stau cu batiste la gură, pentru că aerul era irespirabil.

După terminarea concertului,  eliberarea parcului s-a făcut greu din cauza puţinelor căi de ieşire.

Mai multe articole despre:
Madonna concert fani organizare spectacol ecrane