MENIU

Mulţescu consideră că Ceahlăul a avut noroc în meciul cu Astra

Foto: NewsIn

Noul antrenor al Ceahlăului, Gheorghe Mulţescu, a declarat, sâmbătă, la finalul meciului cu Astra, scor 1-1, că rezultatul înregistrat este mulţumitor pentru nivelul la care se află în acest moment echipa nemţeană.

"Avem mult de lucru, dar sunt bucuros pentru acest punct. Deocamdată, acest meci egal a fost mulţumitor pentru noi. Am făcut joncţiunea cu echipa la Ploieşti, practic nu am putut să hotărăsc prea multe pentru această partidă şi m-am consultat cu secunzii. Am avut şi şansă, dar fotbalul pentru asta este frumos. Ei au avut mai multe ocazii, alcătuiesc o echipă puternică, dar azi a fost ziua noastră", a spus Mulţescu.

Omologul său de la Astra, Nicolo Napoli, consideră că arbitrul Marius Avram i-a dezavantajat echipa: "Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj, dar consider că azi am fost defavorizaţi. Arbitrul a fluierat mai mult pentru ei. O să iau nişte măsuri în vestiar pentru ca astfel de neglijenţe, precum cele ale lui Djokic şi Ganea, să nu se mai întâmple".

Ceahlăul Piatra Neamţ a remizat, sâmbătă, scor 1-1, în deplasare, cu Astra Ploieşti în meciul de debut al noului său antrenor Gheorghe Mulţescu, instalat în funcţie cu o zi înaintea jocului. Prahovenii au terminat partida cu doi oameni mai puţin pe teren, după ce Djokic (83) şi Ganea (90) au fost eliminaţi pentru lovituri aplicate adversarilor.