MENIU

Moţi spune că nu şi-a primit banii de peste 60 de zile, dar nu va depune memoriu să devină liber

Foto: NewsIn

Fundaşul lui Dinamo, Cosmin Moţi, a declarat, miercuri, că nu se gândeşte să părăsească gruparea din Ştefan cel Mare, chiar dacă nu şi-a primit drepturile financiare de peste 60 de zile şi ar putea solicita să fie declarat jucător liber de contract.

"Încă nu mi-am primit toţi banii. Au trecut de mult timp cele 60 de zile, dar eu nu voi depune niciodată memoriu să plec de la Dinamo. Trebuie să înţelegem şi noi situaţia financiară a clubului. Sunt jucătorul lui Dinamo, încă nu ştiu de nicio ofertă de la Timişoara", a spus Moţi, la GSPTV, după care a negat speculaţiile conform cărora nu şi-ar fi apărat şansele corect în finalul campionatului: "De 7 ani, de când joc în Liga I, nu am lăsat-o niciodată mai moale".

Fundaşul a ţinut să precizeze că jucătorii din Ştefan cel Mare nu au avut preferinţe în alegerea antrenorului principal pentru noul sezon: "Nu cred că l-a lucrat nimeni pe Mircea Rednic, probabil dacă se câştiga campionatul, nu mai era acest scandal. Nu s-a pus niciodată problema ca jucătorii lui Dinamo să refuze un antrenor. Nu conta că venea Sabău, putea fi oricine. Vrem să fie un antrenor care să ne apere de ceea ce se spune neadevărat despre noi".

Cosmin Moţi a vorbit şi despre noul antrenor al lui Dinamo, Dario Bonetti: "Am înţeles că a fost un jucător mare, sper să fie la fel şi ca antrenor. Sper să ne conducă pe drumul spre titlul".
Mai multe articole despre:
Dinamo memoriu Cosmin Moţi