MENIU

Moldovan spune că îşi dorea să întâlnească pe CFR Cluj în semifinalele competiţiei

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, joi, că îşi dorea foarte mult să joace cu CFR Cluj, deoarece moldovenii au de luat o revanşă în faţa ardelenilor după înfrângerea din campionat, scor 0-3.

"Vroiam să întâlnim chiar CFR-ul în semifinale, dar nu pentru că ar fi o echipă comodă. CFR este un adversar puternic, nu va fi uşor. Chiar dacă am pierdut în campionat categoric (n.r. scor 0-3), scorul  nu reflectă realitatea. Ne-am propus mult de la acestă competiţie, vrem să trecem de clujeni şi să jucăm finala. Trebuie să pregătim bine meciul şi să nu ne grăbim. Vreau să câştig foarte mult această competiţie, pentru că ar fi primul trofeu ca antrenor", a spus Moldovan la GSP TV.

Patronul moldovenilor, Adrian Porumboiu, a spus şi el că tragerea la sorţi e bună, mai ales pentru că echipa sa este avantajată "din punct de vedere al obiectivului". 

Dacă trecem de CFR Cluj, cel mai convenabil ar fi să ia campionatul Dinamo sau FC Timişoara. Nici nu îmi vine să cred ce spun, îmi crapă dinţii când zic de Dinamo. E obligatoriu să trecem de CFR Cluj, chiar dacă va fi greu. Ei sunt o echipă bună, iar dacă îi prinzi într-o zi bună te descalţă. Avem şansa noastră şi, în niciun caz, nu avem un complex de inferioritate în faţa lor", a afirmat Porumboiu la GSP TV.

FC Vaslui va juca împotriva lui CFR Cluj în semifinalele Cupei României, conform tragerii la sorţi care a avut loc joi, la sediul FRF. În cealaltă semifinală se vor întâlni Dinamo şi FC Timişoara. Meciurile din penultimul act al competiţiei se vor juca pe 28, 29 sau 30 aprilie, în timp ce finala va avea loc pe 13 iunie.

Mai multe articole despre:
CFR Cluj Cupa României FC Vaslui semifinale