MENIU

Modă de criză: Rochia cu 120 de fermoare

Foto: dailymail.co.uk

Criza economică i-a forţat pe mulţi să facă economii atunci când vine vorba de cheltuieli personale. Vă sperie gândul că va trebui să vă reduceţi dimensiunile garderobei? Designerii s-au gândit deja la o soluţie: rochia cu 120 de fermoare.

Articolul de îmbrăcăminte poate fi desfăcut şi refăcut după placul imaginaţiei. Dacă astăzi poate fi o rochie sexy fără bretele, mâine poate deveni o fustă mini şi un top. Posibilităţile sunt nenumărate, spune entuziasmat designerul Sebastian Errazuriz, citat de dailymail.co.uk. El speră ca inveţia să devină un trend în materie de modă de criză.

"Rochia ţine cont de schimbările constante ce intervin în garderobă în funcţie de sezon. Ea a fost creată pentru a întâmpina efectele crizei. Astfel, îţi cumperi un singur articol de îmbrăcăminte şi ai sute de variante în care îl poţi purta", explică Errazuriz.

Rochia a fost denumită "Fermoarul" (The Zipper), iar designerul poartă acum negocieri cu diferite firme pentru dezvoltarea ideii.

Din păcate, rochia îşi schimbă forma, dar culorile ba! Înainte să vă grăbiţi să intraţi în posesia articolului de îmbăcăminte miraculos, este bine să vă gândiţi că un ochi vigilent va observa că purtaţi aceeaşi haină. Iar fermoarele s-ar putea dovedi incomode pentru piele.
Mai multe articole despre:
criză rochie