MENIU

Moartea fostului membru Boyzone, înconjurată de mister

Foto: dailymail.co.uk

Autorităţile spaniole caută un bărbat, care se pare că s-a aflat în apartamentul lui Stephen Gately, în noaptea în care artistul a decedat.

După ce au petrecut într-un club din Palma de Mallorca, Stephen şi soţul său au plecat acasă cu Giorgio, un bărbat de origine bulgară. Câteva ore mai târziu, s-a produs şi decesul cântăreţului.

Deocamdată nu se ştie dacă bulgarul a plecat înainte ca Stephen să moară, însă poliţiştii speră că acesta va da declaraţii care să elucideze misterul decesului.

Potrivit medicilor legişti, fostul membru al trupei Boyzone, s-a înecat cu propia vomă. "Nu sunt urme de violenţă sau care ar putea indica un act de suicid", au declarat autorităţile, care iau în calcul consumul de droguri. Cu toate acestea, rezultatele autopsiei vor fi făcute publice marţi.

Sâmbătă noapte, artistul a fost găsit mort de partenerul său, Andy Cowles în apartamentul lor din Mallorca. Potrivit apropiaţilor, Andy a încercat să-l resusciteze pe Stephen, însă fără succes. 

Colegii de trupă ai lui Stephen, printre care şi Ronan Keating, au ajuns duminică în Mallorca. Daily Mail a publicat ultima fotografie făcută artistului, luni, la premiile Pride of Britain, unde a fost prezent şi Ronan Keating. Ronan a declarat că este "devastat" de vestea morţii lui Stephen, cei doi fiind foarte buni prieteni.

În perioada Boyzone, artistul a încercat să mascheze orientarea sa sexuală, fiind cuplat de presă cu mai multe femei celebre: fosta Spice Girls, Emma Bunton sau Mandy Smith. "Gately le făcea jocul, vorbind despre frumuseţile care i-au trecut prin aşternut", a declarat o sursă.  

În realitate, Stephen avea o relaţie cu Eloy De Jong, membru al trupei Caught in the Act. Cântăreţul era însoţit în turneu de iubitul lui, însă managerii trupei făceau tot posibilul ca această poveste să rămână departe de ochii presei.

În 2003, Stephen s-a logodit cu Andrew Cowles, la Las Vegas, iar cununia civilă a avut loc în 2006, la Londra.

Cu Stephen Gately, care a intrat în Boyzone în 1993, formaţia Boyzone a avut un succes imens la public. Şase dintre single-urile lor au fost numărul 1 în topurile muzicale din Marea Britanie. 

 

Mai multe articole despre:
Spania deces artist vomă boyzone Stephen Gately