MENIU

Mititelu l-a numit antrenor pe vărul lui Piţurcă

Foto: NewsIn

Patronului Craiovei nu i-a ieşit planul de a-l aduce la Universitatea pe fostul selecţioner, însă l-a convins pe Eugen Neagoe să vină pe banca tehnică, în locul lui Daniel Mogoşanu.

Cu două victorii în şapte meciuri, Universitatea Craiova este mare deziluzie a începutului de campionat, ţinând seama de valoarea şi potenţialul lotului.

Tocmai din această cauză, patronul Adrian Mititelu, care în urmă cu aproape o lună căuta să-l aducă la echipă pe Victor Piţurcă, l-a adus în cele din urmă pe vărul fostului selecţioner, Eugen Neagoe. Cunoscut mai ales pentru activitatea de la Pandurii Târgu Jiu, "Geană" va pregăti Ştiinţa până la finalul sezonului, în timp ce fostul principal, Daniel Mogoşanu, a fost trimis la gruparea secundă, Primăvara, care activează în Liga a III-a.

Neagoe nu avea niciun angajament după ce şi-a reziliat săptămâna trecută contractul cu formaţia cipriotă de ligă secundă Asil Lysi. Acesta va fi ajutat de secunzii George Biţă şi Florin Ispas, în timp ce Massimo Feraris va fi antrenor cu portarii.