MENIU

Mititelu: "A fost fault clar la Lung! Timişoara a jucat dur, trebuia să primească roşu din prima repriză!"

Foto: NewsIn

Patronul grupării din Bănie, Adrian Mititelu, s-a declarat indignat de prestaţia arbitrului Marian Bordean din partida cu FC Timişoara, scor 1-1. Mititelu a criticat jocul dur al Timişoarei, dar şi pe preşedintele CCA, Vasile Avram, pentru decizia de a-l delega pe Bordean la acest meci.

"A fost fault clar la Lung, Mera a intrat în el. Timişoara a practicat un joc dur, trebuia să primească roşu din prima repriză, l-aţi văzut pe Alexa cum a intrat? Acest arbitru a făcut foarte multe greşeli, nu trebuia delegat, aţi văzut ce a făcut. În ultimele trei etape, am pierdut din cauza arbitrilor nu mai puţin de opt puncte. Nu sunt cobaiul lui Vasile Avram. Arbitrajul se duce la vale cu el", a declarat Mititelu.

Şi antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, e de părere că Lung a fost faultat la faza golului egalizator al Timişoarei. "Lung a prins mingea, îl cunosc foarte bine, nu ar simula. După părerea mea, a fost fault în atac, dar nu vreau să vorbesc prea mult despre arbitri. A fost o partidă grea pe care am controlat-o tactic, am avut posesie, ocazii, şi totuşi nu am câştigat. Azi au fost multe greşeli, dar nu ale jucătorilor mei. E păcat că nu am câştigat un meci pe care l-am dominat în totalitate, din minutul 1 până în minutul 90. Acum, trebuie să ridicăm capul şi să aducem puncte din meciurile următoare. Să fim realişti, Timişoara a avut doar două ocazii, noi meritam victoria. Jucătorii mei au plâns în vestiar după meci pentru că nu au câştigat meciul, aşa cum ar fi trebuit", a spus Neagoe.

FC Timişoara a remizat, sâmbătă, scor 1-1, cu Universitatea Craiova, în derby-ul etapei a 8-a, deşi în ultima jumătate de oră a evoluat în inferioritate numerică, şi rămâne neînvinsă în acest sezon al Ligii I. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 62, prin Mera, însă după o fază în care portarul Lung a fost incomodat în careul mic de fundaşul bănăţean. Imediat după a avut loc o încăierare între jucătorii celor două echipe, în care s-au împărţit mai multe lovituri, dar arbitrul Marian Bordean nu a acordat niciun cartonaş.