MENIU

Mitingul "Învingătorii aerului" a oferit un spectacol de zile mari publicului

Cele mai importante atracţii ale mitingului sunt reprezetaţia campionului mondial la acrobaţie joasă, Zoltan Veres şi evoluţia spectaculoasă a aparatului militar MIG 21 Lancer.
Foto: RTV

A treia ediţie a mitingului aviatic "Învingătorii aerului", a fost organizată de Primăria municipiului Buzău şi s-a desfăşurat pe Aerodromul Buzău situat în Şoseaua Buzău - Spataru.

Cele mai importante atracţii ale mitingului au fost reprezentaţia campionului mondial la acrobaţie joasă, Zoltan Veres şi evoluţia spectaculoasă a aparatului militar MIG 21 Lancer.

Mitingul aviatic "Învingătorii aerului" a început fără niciun incident şi s-au bucurat de prezenţa a câteva sute de spectatori, care au asistat cu sufletul la gură la acrobaţii spectaculoase, căderi în picaj şi sărituri dificile cu paraşuta.

Mitingul aviatic de la Buzău a fost umbrit de moartea unuia dintre instructorii de la aeroclubul din Costeşti, care s-a prăbuşit cu avionul personal, vineri după-amiază, în timp ce efectua nişte manevre pe care le avea în program la mitingul de sâmbătă.

Mai multe articole despre:
elicopter Buzău paraşută miting aviatic