MENIU

Miron Mitrea: N-am nimic de împărţit acum cu Mircea Geoană

Miron Mitrea regretă afirmaţiile făcute la adresa lui Mircea Geoană. În urmă cu două luni, Mitrea spunea că şi-a înfipt colţii în beregata preşedintelui PSD. Mai mult, Mitrea spune acum că ştie şi de la cine i se trage marginalizarea în cadrul PSD: Viorel Hrebenciuc. Declaraţiile au fost făcute în direct la Realitatea TV, la emisiunea Realitatea Zilei.

"Chiar n-am nimic de împărţit acum cu Mircea Geoană. Atunci eram supărat pentru că pe moment am avut senzaţia că jocul a fost la el în mână. N-a fost, m-am lămurit după aceea, a făcut ce au scris alţii. El nu este un specialist la jocuri de-astea de culise. La noi, Viorel e specialist, de aici şi numele lui de mare combinator", a spus Mitrea.

Senatorul PSD a mai explicat cum au pornit disputele între el şi colegii de partid.

"Eu am crezut că trebuie neapărat să luăm noi funcţia de ministru de finanţe, având PD-L primul-ministru. Sigur aici cel care şi atunci credeam, şi acum cred, că putea să facă această treabă foarte bine era Mihai Tănăsescu. A existat un refuz din partea unor colegi extrem de dur, nu l-am înţeles pentru că nu era decât pentru partid şi pentru România, dar asta este", a spus Mitrea.

Miron Mitrea mărturiseşte că încă nu ştie dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al partidului, în eventualitatea în care vor exista alegeri interne în PSD, anul acesta.
Mai multe articole despre:
Mircea Geoană PSD Miron Mitrea