MENIU

Mirel Rădoi: Sunt sigur că vom obţine victoria în partida cu Serbia

Foto: NewsIn

Fotbalistul lui Al Hilal, Mirel Rădoi, a declarat joi că este sigur că România va câştiga partida cu Serbia, de sâmbătă, din Preliminariile CM 2010.

"Mai avem câteva zile până la meciul cu Serbia şi suntem pregătiţi pentru ziua cea mare. Sunt sigur că vom obţine victoria! Toţi ne dorim să câştigăm, în special în faţa unui adversar important. Nu va fi deloc un meci uşor, însă vom da totul pe teren pentru a obţine ceea ce ne dorim cu toţii: victoria. Personal consider că acest meci este de importanţă majoră, atât pentru adversari, dar în special pentru noi întrucât ne cresc şansele de calificare la Campionatul Mondial din 2010. Sunt convins că un rezultat bun cu Serbia, ne va motiva pentru viitoarele meciuri din grupă", a spus Mirel Rădoi.

Fostul căpitan al Stelei a mai spus că victoria cu Serbia ar fi un cadou foarte frumos pentru ziua lui.

"O victorie ar fi un cadou frumos şi pentru ziua mea de naştere pe care tocmai mi-am sărbătorit-o", a adaugat Radoi.

Rădoi a transmis un mesaj suporterilor naţionalei, spunând că şi-ar dori ca aceştia să îi suţină pe pe tricolori şi la final să sărbătorească împreună victoria.

"Doresc să le transmit tuturor suporterilor să aibă încredere în noi şi să ne susţină pentru a câştiga. Mi-ar plăcea să văd un întreg stadion la Constanţa făcând semnul victoriei la sfârşitul meciului!", a încheiat Mirel Rădoi.

Meciul România - Serbia, din grupa a 7-a de calificare la Campionatul Mondial din 2010, se va disputa sâmbătă, 28 martie, la Constanţa.
Mai multe articole despre:
România Mirel Radoi Serbia naţionala CM 2010