MENIU

Mircea Sandu, după descinderea procurorilor DNA la FRF: Toţi cei care au greşit vor plăti în faţa legii

Foto: NewsIn
Preşedintele FRF a infirmat zvonurile potrivit cărora arbitrii Nica, Bogaciu şi Savaniu ar fi fost reţinuţi

Toţi cei care au greşit vor plăti în faţa legii. Aşa susţine preşedintele FRF Mircea Sandu după descinderea de luni dimineaţă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie la sediul federaţiei. Şeful FRF a precizat că se aştepta la o astfel de anchetă.

"Nu este o situaţie plăcută pentru FRF. De mult timp am ridicat aceste probleme, le-am adus în atenţia organelor de cercetare, adică încercarea de a obţine rezultate nemeritate prin alte metode decât cele sportive", a mai spus Mircea Sandu.

Mircea Sandu a mai spus că este sigur că acum vor apărea acuzaţii şi la adresa lui: "Acum sigur vor apărea speculaţii. Am câştigat şi voi câştiga toate procesele pentru calomnie, am fost acuzat că am dat foloase necuvenite."

Preşedintele FRF a infirmat zvonurile potrivit cărora arbitrii Nica, Bogaciu şi Savaniu ar fi fost reţinuţi. Sandu a mai spus că nici preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, nu este reţinut. 

"Mă aşteptam de mai mult timp să se întâmple aşa ceva. S-a întâmplat în Italia, Polonia, Serbia. V-am spus că se va ajunge şi la noi cu astfel de lucruri. Nu este o imagine favorabilă pentru arbitrajul românesc", a mai spus Sandu.

"Contabilitatea, sumele de transfer sunt mari probleme. Vor fi arestări şi pe linia caselor de pariuri. La un meci din etapa asta am primit informaţii că un meci se va termina cu minim trei goluri diferenţă şi aşa a fost. Sunt oameni care se îmbogăţesc de pe urma caselor de pariuri!"

Sandu a vorbit şi despre probleme de arbitraj: "Kovacs nu a dat un penalty clar, nu a eliminat un jucător de la CFR, a arbitrat prost! L-am sunat pe domnul Constantin. Totuşi, am avut 48 de meciuri cu arbitraje bune. La Mediaş cu Dinamo a fost ceva aproape strigător la cer! Au fost trei arbitri în această etapă care nu ar mai trebui delegaţi o perioadă. Totuşi nu vom accepta arbitri străini la derby-uri."

Citeşte şi: Patronul FC Argeş, Cornel Penescu, a fost reţinut de DNA