MENIU

Mircea Sandu: "Conducătorii de cluburi ar trebui să-şi vadă de banii lor, nu de arbitri"

Foto: NewsIn
Sandu acuză preşedinţii de cluburi pentru scandalul din arbitraj

Mircea Sandu a comentat şi el stenograma din dosarul "Mită pentru arbitri", din dosarul de la DNA Piteşti, prezentate în exclusivitate de REALITATEA.NET, în care care şi înregistrarea unei convorbiri telefonice între Penescu şi Florin Prunea, oficial FRF.

Mircea Sandu a afirmat că Prunea nu ar fi trebuit să-i facă această recomandare lui Penescu, însă a declarat că toate aceste situaţii se datorează presiunilor preşedinţilor de arbitri.

"Domnul Prunea nu avea atribuţii cu delegarea arbitrilor, el e observator de arbitri. Nu ştiu dacă Prunea ar fi intervenit, dar din punctul meu de vedere nu avea de ce să-i spună acest lucru, să-i facă această recomandare lui Penescu. Am solicitat şi noi DNA Piteşti să ne trasmită dosatrul anchetei, de până acum. Conducătorii de cluburi ar trebui să-şi vadă de banii lor, nu de arbitri, de delegarea acestora. Cele mai mari probleme le avem cu delegarea arbitrilor. Acum vedeţi de ce...Pentru că unii conducători vor să obţină alte rezultate decât cele sportive", a spus Sandu, la Realitatea TV.

Vezi AICI Stenogramele convorbirilor Penescu-Prunea şi Făcăleaţă-Corpodean

Patru arbitri şi un observator federal sunt acuzaţi de luare de mită. În schimbul banilor, bunurilor sau serviciilor oferite de Cornel Penescu, cei cinci ar fi favorizat FC Argeş în mai multe meciuri disputate în liga I în perioada octombrie – decembrie 2008. 

Mai multe articole despre:
FRF Mircea Sandu Cornel Penescu