MENIU

Ministrul Administraţiei şi Internelor Gabriel Oprea a vizitat mai multe secţii de poliţie

Foto: NewsIn

"Siguranta cetăţeanului trebuie să fie aceeaşi şi pentru cei care locuiesc în centrul Bucureştiului şi pentru cei de la periferie. Cred în eficienţa unui sistem cu dotări moderne şi în oameni foarte bine pregătiţi", a declarat ministrul Gabriel Oprea, în faţa poliţiştilor din secţiile pe care le-a vizitat.

Oprea a vizitat duminică, împreună cu şeful Poliţiei Române, chestorul Petre Toba, două secţii de Poliţie din Bucureşti. Una dintre secţiile vizitate funcţionează în cel mai vechi sediu (Secţia 10 Poliţie), iar cealaltă, Secţia 1 Poliţie, este una dintre cele mai moderne.

La Secţia 10 Poliţie, ministrul a fost informat cu privire la dificultăţile administrative pe care poliţiştii le întâmpină în condiţiile în care sediul secţiei a fost retrocedat de către instanţa de judecată fostului proprietar.

"Mă voi asigura că aveţi la dispoziţie tot ce este necesar, dar voi fi şi foarte atent la rezultatele Poliţiei Române. Voi avea grijă, în egală măsură, să răsplatesc performanţa şi rezultatele, dar şi să sancţionez lipsa de interes şi de eficienţă", a spus Gabriel Oprea.

Pentru creşterea nivelului de siguranţă al cetăţenilor, ministrul Gabriel Oprea a cerut şefului Poliţiei Capitalei o cât mai bună colaborare cu primarii de sector şi Primarul General, astfel încât, împreună să rezolve problemele cetăţenilor.