MENIU

Ministerul Tineretului şi Sportului va organiza stagii de practică pentru tineri

Foto: blogspot.com

Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) va organiza stagii de practică pentru tineri în cadrul instituţiei, a anunţat vineri la seminarul "Tinerii contează! Ei sunt liderii de mâine", organizat de MTS, directorul de comunicare al ministerului, Claudiu Lucaci.

Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) va organiza stagii de practică pentru tineri în cadrul instituţiei, a anunţat, vineri, la seminarul "Tinerii contează! Ei sunt liderii de mâine", organizat de MTS, directorul de comunicare al ministerului, Claudiu Lucaci.

"Plănuim să organizăm un târg de stagii de practică la minister, pentru ca tinerii să poată vedea din interiorul instituţiei cum se lucrează în administraţia publică", a spus Lucaci, care a adăugat că nu au fost stabilite, încă, toate detaliile legate de organizarea evenimentului.

Reprezentanţii ministerului au mai discutat, în cadrul seminarului, despre posibilităţile de angajare ale tinerilor în administraţia publică, mai ales în condiţiile în care printre ei circulă idea că există discriminări la concursurile de recrutare. "La noi la minister angajările se fac în funcţie de calităţile candidaţilor, iar posibilităţile de avansare în funcţie sunt reale", a replicat directorul de comunicare al MTS.

Seminarul "Tinerii contează! Ei sunt liderii de mâine!", la care studenţii din facultăţile cu profil economic, tehnic şi administraţie publică au aflat de la personalităţi ale vieţii publice din România cum pot ajunge să aibă o carieră de success, face parte din campania "De 2 X mai".