MENIU

Mii de bucureşteni au luat cu asalt ştrandurile din Capitală

Foto: Realitatea TV
Românii s-au distrat la ştrand şi noaptea.

Şi ce dacă nu au ajuns la mare? S-au răcorit în piscină, au băut o bere la umbră sau au făcut plajă. Mii de bucureşteni au fugit din apartamentele în care se sufocau şi au luat cu asalt ştrandurile din Capitală.

În Ştrandul Crângaşi nu mai aveai unde să arunci un ac la orele prânzului. Bazinele erau pline, la terase - coadă la bere, iar şezlongurile erau lipite unul de altul.

Distracţia i-a costat însă pe unii. Au fost şi oameni care s-au accidentat în piscină ori au leşinat din cauza căldurii. Medicii ne recomandă să purtăm pălării şi să folosim creme de protecţie solară. Iar dacă nu suportaţi temperaturile de foc, nu-i nimic. Ştrandul Crângaşi este deschis şi noaptea.

Ca dovadă, distracţia a continuat şi la miezul nopţii. Sute de bucureşteni s-au bălăcit sâmbătă noaptea tot la ştrandul din Crângaşi. După o zi în care temperaturile au ajuns până la 36 de grade în Capitală, oamenii au luat cu asalt ştrandurile chiar şi pe timpul nopţii.

Cei mai mulţi s-au ferit să iasă afară din case pe timpul zilei din cauza temperaturilor ridicate. Un alt motiv pentru care bucureştenii au ales să meargă la ştrand noaptea este aglomeraţia din timpul zilei.

VEZI AICI cum e atmosfera pe ştrand, în timpul nopţii.