MENIU

Mihai Stoica: Ne vom gândi foarte serios dacă vom mai participa în campionat în retur!

<descriere>

Victoria cu Gloria Bistriţa a venit cu nervozitate la Urziceni! Ialomiţenii nu au pace, deşi sunt în fruntea clasamentului şi ameninţă că nu mai participă în campionat în retur!

Managerul Unirii, Mihai Stoica, a declarat că ialomiţenii nu vor mai participa în retur în campionat dacă vor fi arbitraţi de brigăzi româneşti.

\"Ne vom gândi foarte serios dacă vom mai participa în campionat în retur. Nu este normal ce se întâmplă în Liga I, vrem să fim arbitraţi de arbitri străini. Să sperăm ca la meciul cu Ceahlăul să fie adus un arbitru străin, pentru că ambele echipe şi-au dat acordul. Fotbalul românesc trebuie condus de cluburi. Dacă ele solicită, atunci LPF şi FRF trebuie să acorde cluburilor ce e normal să acorde. Să nu facă regulile cei care nu sunt implicaţi! Hai să aducem arbitri străini!\", a declarat Mihai Stoica la GSP TV.

MM Stoica a amintit că echipa sa a fost dezavantajată de arbitri în meciurile cu CFR Cluj (Supercupa României), Pandurii Târgu Jiu şi Internaţional Curtea de Argeş (campionat).

Comitetul Executiv al FRF a hotărăt ca din retur toate partidele din Liga I să fie conduse doar de arbitri români.

Mai multe articole despre:
Liga I Unirea Urziceni Mihai Stoica arbitri