MENIU

Mihai Roman va fi titular cu Austria

Foto: NewsIn

Selecţionerul îi face în ciudă lui Cristi Borcea, care i-a cerut mai mulţi dinamovişti la lot şi îl va titulariza miercuri pe unul dintre fotbaliştii contestaţi, braşoveanul Mihai Roman.

Meciul cu Austria, obiectivul imediat al naţionalei României, se va desfăşura după alte coordonate decât cel cu Franţa, Răzvan Lucescu intenţionând să schimbe aproape jumătate dintre titularii pe care i-a trimis în teren pe Stade de France.

Preşedinţii de cluburi care se aşteaptă ca selecţionerul să se apropie mai mult asupra echipelor lor, precum Dinamo, Steaua, FC Timişoara sau Universitatea Craiova, vor avea prilejul de a lansa noi tirade după partida de miercuri, el anunţând clar că nu va face compromisuri. Ba mai mult, el a dezvăluit pentru cotidianul Libertatea că a fost sunat de Cristi Borcea, înainte de a trimite convocările pentru jocul de la Paris, acesta cerându-i să selecţioneze câţiva fotbalişti de la Dinamo.

"Eu fac selecţia, eu răspund! Cristi mi-a dat un telefon lunea trecută, cerându- mi să selecţionez câţiva jucători de la Dinamo. I-am închis, pentru că la mine nu merge cu de-astea, apoi m-a atacat în presă. Ca îmi aduc finii, că nu ştiu ce... Şi pe cine a contestat el? Pe Dani Coman, care a apărat fantastic, pe Roman, care, cum a intrat, a facut o fază excelentă pe dreapta, ratând o ocazie bună. Uite, de exemplu, cred că Roman va fi titular miercuri, cu Austria", a spus Lucescu pentru Libertatea.

Că Mihai Roman va fi titular în următorul meci al naţionalei o confirmă şi ziarul ProSport, care publică "unsprezecele" de start al partidei din Ghencea, dintre titularii de la Paris urmând să lipsească Vasile Maftei, Iulian Apostol, Maximilian Nicu, Bogdan Mara şi Romeo Surdu. Echipa "tricolorilor" ar urma să arate astfel contra Austriei: Coman - Săpunaru, Rădoi, Chivu, Raţ - M. Roman, Codrea, Ghioane, Ad. Cristea - G. Bucur, Marica.