MENIU

Mihai Bendeac a rupt-o cu Prima TV şi Mondenii!

Foto: primatv.ro
Mondenul Bendeac îl imită pe Mircea Solcanu

Actorul Mihai Bendeac a anunţat pe blogul personal că va părăsi Prima TV şi emisiunea "Mondenii", pentru Antena 1.

Actorul a ţinut să sublinieze faptul că motivele alegerii sale nu au fost nicidecum financiare: "Doamna Camelia Voiculescu poate depune mărturie că, deşi ne-am întâlnit de vreo 7 ori şi am negociat ore în şir, discuţia despre bani a durat 1 minut jumate. Atât!"

Mihai Bendeac mărturiseşte că relaţia lui Prima TV a fost "în mare măsură, civilizată". Cu toate acestea, actorul îşi exprimă regretul că conducerea postului "nu a folosit corespunzător şi nu a gestionat aşa cum trebuia relaţia cu un om dotat cu un exces de energie.".

În ceea ce priveşte relaţia cu ceilalţi actori de la "Mondenii", Bendeac a dat asigurări că nu a existat un conflict care să-l determine să ia această decizie. Mai mult, actorul speră ca din iarnă, echipa "Mondenii" să se reunească. "Oamenii ăştia sunt cei mai buni tineri actori de comedie din România şi sunt prietenii mei! Punct!"

În textul publicat pe blogul personal, Bendeac se declară nemulţumit de modul în care se semnează contractele în showbiz. "M-am saturat aşa tare de ideea că semnarea unui contract de către o vedeta cu o televiziune e un subiect tabuu şi ascuns în spatele unor uşi ferecate cu mii de lacăte şi jurăminte de tăcere veşnică, încât m-am decis să schimb treaba asta."

Tocmai de aceea actorul îşi doreşte, ca pentru prima dată în istoria televiziunilor din România, să semneze contractul cu Antena 1, în direct.

Mai multe articole despre:
Mondenii Prima TV Antena1