MENIU

Mihai Atănăsoaie este noul prefect al Bucureştiului

Foto: hartabucuresti.ro

Guvernul l-a numit în şedinţa de miercuri pe Mihai Atănăsoaie, prefect de Bucureşti, iar Mariana Câmpurean a fost numită în funcţia de subprefect, potrivit unor surse guvernamentale.

Atănăsoaie îl va înlocui pe Ion Ţincu în funcţia de prefect al Capitalei. Noul prefect este notar public de profesie şi este membru PDL, apropiat al liderului sucevean al formaţiunii, Gheorghe Flutur.

Atănăsoaie este secretar general al Uniunii Notarilor Publici şi a candidat la alegerile din noiembrie în Bucureşti, într-unul dintre colegiile din sectorul 2.

Atănăsoaei este membru al organizaţiei PDL din sectorul 2, unde, de altfel, a candidat fără succes, pentru un post de deputat, la alegerile parlamentare din decembrie. El fost ales consilier general al Capitalei în în iunie 2008.

Mihai Cristian Atănăsoaei este notar public, secretar şi purtător de cuvânt al Uniunii Naţionale a Notarilor Publici. Este originar din judeţul Suceava, dar locuieşte în prezent în comuna Corbeanca, unde deţine o casă cu o valoare de impozitare de 670.000 lei şi un teren cu valoare de impozitare de 300.000 lei.

Atănăsoaei are economii în bănci de 65.000 de euro şi 500.000 de lei, dar şi credite de 130.000 de euro şi 34.300 de lei. Ca notar public, în 2007, a câştigat 1.250.000 lei, iar ca purtător de cuvânt a primit 64.800 de lei. 

Mai multe articole despre:
impozit prefect notari